Samarbetspartners

Go Active Travel – Go Active skapar resor med omsorg och nyfikenhet. Vi väljer ut de bästa platserna för träning och de roligaste och mest spännande tävlingarna. Vi skapar upplevelser med fokus på utmaning och njutning för dig som gillar aktiva semestrar.

En bra resa enligt oss på Go Active är när du kan träna eller delta i en tävling och helt får uppslukas av den aktivitet du tycker om.  Våra duktiga och inspirerande coacher hjälper dig att testa dina gränser, ser till att du kan utmana dig själv och utvecklas utifrån dina förutsättningar och mål. Våra resor gör att du får träffa likasinnade, utmana dig själv och låta dig inspireras i härlig miljö.

Du ges även möjlighet att få njuta av god mat, trevligt boende och roliga kringarrangemang. Följ oss gärna på facebook!

 

M&M Training & Event Consulting
Vill du hjälp med din träning, lite extra motivation eller bara en spark i röven? Vi jobbar med allt från läger, personlig träning,individuella träningsprogram, gruppträningar och bygger olika event!

Är det något du känner att just du vill ha extra uppbackning i?
Kolla gärna in vår länk för läger: marialarssontriathlon.se/lager/
Tveka in på att höra av dig!

 

Simcoachen.se– kurser & coachning av Total Immersion – en crawlteknik som kommer ge din simning ett lyft. Strävar du efter att kunna simma ”riktigt” frisim men tokdör av mjölksyra efter 25 meter? Kanske är du nybörjare och vill hitta ett sätt att lära dig som verkligen fungerar? Eller är du triathlet som står och ”stampar” race efter race? Vi vågar säga att Simcoachen är ett alternativ för dig. Vi har kurser och coachning  på flera orter i landet – se hemsidan för aktuell information. Följ oss gärna på facebook!

 

Trispot Triathlon Store Stockholm –  vi har allt inom triathlon och swimrun. Titta förbi i våran butik på Hammarby alle 146 där vi har allt som krävs för att genomföra en Ironma eller ett triathlon men också swimrun.

Personalen i butiken har hög kunskap inom triathlon och Swimrun samt rundtrampsanalys och bikefit för att du ska bli så effektiv som möjligt på din cykel. Följ oss gärna på facebook.

 

Vill du synas här med ditt företag?
Säljer du träningsutrustning för triathlon, träningskläder, cyklar eller liknande?   Hemsidan har i snitt ca 40 unika besökare per dag – under säsong ännu mer. Du når triathlonintresserade tjejer i alla åldrar – på alla nivåer – från elit till motionär.

I Triathlontjejers facebookgrupp finns idag ca 2 200 medlemmar!

Skicka ett mejl till info@triathlontjejer.se  för mer information.